Utbytesår

Jag kommer att åka till USA, närmare bestämt Terre Haute, Indiana, för ett utbytesår 2011-2012. I den här bloggen kommer jag att försöka skriva så mycket som möjligt innan, under och kanske t.o.m. efter mitt utbytesår. Det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma och det kommer vara sjukt roligt! :)

fredag 12 augusti 2011

Tre matchställ

Gårdagens sena träning var rolig, vi spelade match i stort sett hela träningen och jag gjorde två underbara mål. Det ena var en boll som kom studsande mot mig och jag var felvänd, jag kikade över axeln och såg att målvakten sprang ut så då klackade jag den förbi honom och in i mål. Det andra var en hörna som slogs lite snett, men jag var lite längre ut än de andra så jag slängde mig och slog till den på volley upp i högra krysset. Jag tycker själv att det andra var snyggast och som tur var så såg tränaren det målet också :). I mitten av träningen fick vi lite paus och då snackade tränaren lite och sedan delade de ut våra matchställ, varsity fick tre tröjor och tre byxor och jv (andralaget) fick 2 av varje. Strumporna har inte kommit än. Efter träningen åt vi middag och påvägen hem somnade jag i bilen, så jag gick och duschade och sedan till mitt rum och satt lite med datorn innan jag la mig för att sova.

Idag har sett ut som dagarna innan, upp samma tid, träna samma tid men efter träningen fick vi pannkakor. Jag åt 4 stycken så när jag kom hem åt jag min vanliga frukost också. I eftermiddag är det bara 2 timmars träning, mellan 3-5 och efter den så kanske jag ska dra med några i laget och käka buffalo wings på något bra ställe enligt dem. Vet inte vad jag ska göra mer idag, måste nog tvätta lite.

Bilder på mina matchställ. Vet inte om jag la rätt tröja till rätt byxor på den vita och den randiga tröjan, men jag tror att jag gjorde det :P

Framsidan på både byxor och tröjor.
 
Framsidan på byxorna och baksidan på tröjorna.

2 kommentarer:

  1. Snygga ställ :-D. Kul med målen, synd att man inte kan få se dom i efterhand :-D. //mamma

    SvaraRadera
  2. Visst är dem :D Jaa, det är synd :)
    //Henke

    SvaraRadera