Utbytesår

Jag kommer att åka till USA, närmare bestämt Terre Haute, Indiana, för ett utbytesår 2011-2012. I den här bloggen kommer jag att försöka skriva så mycket som möjligt innan, under och kanske t.o.m. efter mitt utbytesår. Det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma och det kommer vara sjukt roligt! :)

söndag 1 januari 2012

Nytt år

Igår var sista dagen på året 2011. Jag vaknade vid 11 eller 12 och gick upp och åt frukost. Ägg, bacon, toast och ett glas juice. Jag gjorde inte speciellt mycket fram tills typ 4 för då åkte jag och Paul och handlade på Wal Mart. Jag körde dit och hem, det kändes konstigt att köra på kvällen med glasögon för lamporna på andra bilar reflekterade i glasögonen.. Men det gick ändå bra. Vid kvart i 7 kom Charlie, Tanner och Bradley över och vi åt speghetti och köttbullar som Paul fixade. Vi spelade 2 dubblematcher i biljard, jag och Tanner mot Charlie och Bradley. Jag och Tanner vann båda. Vi spelade också lite poker, där jag tillslut vann. På slutet var det bara jag och Bradley kvar och vi båda bara satsade för att få slut på matchen. Vi åkte sedan till Ryan, där var redan Ryan, Mark, Cam och Michael. Det var mest som en vanlig kväll, kändes inte riktigt som nyårsafton. Vi kollade på filmen Warrior, två bröder som är med i en UFC-turnering och möter tillslut varandra i finalen. Den var riktigt bra!! Det var två personer som har varit med en hel del i "How I Met Your Mother" i den filmen. Vid 2 på natten kom Ryans flickvän och hennes kompis. Jag la mig för att sova vid 4 imorse och jag tror att de flesta andra la sig vid 5. Jag sov i en fåtölj och den var faktiskt riktigt skön.


Jag vaknade vid 11 men ingen annan var vaken. Dem vaknade vid 12, alla drog vid typ halv 1 och jag fick skjuts hem av Tanner. När jag kom hem åt jag frukost och har inte gjort mycket idag. Jag spelade lite biljard med mig själv, gick ut med hundarna och tittade på tv. Nu ska jag gå och käka. Jag kommer vara sjukt trött imorgon i skolan eftersom att jag har vänt på dygnet helt det här lovet.. Det är för tidigt att börja skolan andra dagen på nya året tycker jag!

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år o jag tycker synd om dig för att du måste börja skolan redan den 2:a men då kommer du njuta desto mer av jullovet du får nästa gång i Sverige :-D.

    SvaraRadera
  2. hej Henrik.
    jag har skrivit ett brev till dig idag via facebook. Jag fick ditt kort idag tack tack.
    ha ett riktigt bra 2012.
    kram från Karin L

    SvaraRadera