Utbytesår

Jag kommer att åka till USA, närmare bestämt Terre Haute, Indiana, för ett utbytesår 2011-2012. I den här bloggen kommer jag att försöka skriva så mycket som möjligt innan, under och kanske t.o.m. efter mitt utbytesår. Det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma och det kommer vara sjukt roligt! :)

måndag 14 maj 2012

Fotboll, sola, mexikansk mat med trevligt sällskap

Bra dag..  Vaknade idag vid 6, gick upp vid 6.40.  Det var galet svårt att komma upp må jag säga...  Men jag gjorde lunch, åt frukost och gjorde mig klar för skolan.  Kom dit lite efter 8, tog mina hörlurar och gick till klassrummet.  Vi började med den sista musikvideon som vi måste "handrita" idag.  Låten är verkligen en av de sämsta jag har hört, första grejen han sjunger är "Guyute was an ugly pig"...  Låten är drygt 8 minuter lång, men det sjungs i typ 1-2 minuter i den..  Så den kommer inte vara lätt att rita grejer som har något samband med låten.  Men aja, på engelskan var vi i ett annat klassrum och vi fick i uppgift att skriva en sammanfattning på 50-75 ord om varje liten berättelse vi har läst i kursboken, det är typ sex stycken.  Jag gjorde två på lektionen.  På current issues hade vi vikarie, vi tittade bara på Band of Brothers hela lektionen.  Jag hann skriva lite på den tredje sammanfattningen för engelskan medan lamporna var tända.  Lunchen var som vanligt; likadan mat och samma människor.  Efter lunchen fortsatte vi ju då titta på Band of Brothers.  På sociology fick vi ett häfte om Disney World kopplat till civil religion, vi ska läsa det och svara på massa frågor på ett annat papper.  Det verkar sjukt tråkigt..  Men jag hade tur, vid 1.30 så kallades alla seniors som ska vara med på en "Honors Banquet" imorgon kväll till aulan.  Vi skulle träna på hur vi ska bete oss imorgon, dvs. hur vi ska gå till scenen, hur vi ska göra uppe på scenen och hur vi sedan ska gå ut.  Jag och Jona är nog bara med i det för att vi är utbytesstudenter.  Det är en tjej som vann ett $120.000 stipendium för att gå till ett college, helt galet mycket pengar!!!  Sedan var jag lite sen till government, men bara med typ en minut.  Där läste vi och gick igenom del ett av kapitel 18 i boken.  Jag somnade till lite som vanligt, det händer alltid i just det klassrummet och med den läraren, något måste vara fel med det..


Efter skolan mötte jag Bradley ute vid hans bil, vi gick sedan och spelade lite fotboll.  Charlie, Ryan, Jaime och Nicole kom lite senare.  Vi lirade i typ två timmar.  Charlie och Ryan lämnade medan jag, Nicole och Jaime var och hämtade vatten.  Så när vi kom tillbaka var det bara Bradley där.  Vi fyra satt sedan där och snackade och solade i typ en halvtimme innan vi bestämde oss för att åka till Real Hacienda, en mexikansk restaurang.  Det var riktigt gott faktiskt, fattar inte varför jag inte har ätit där tidigare..  Vi var där i drygt en timme, det var riktigt trevligt att umgås med dem ett tag!!  Det gjorde dagen bra!  Jag fick sedan skjuts hem av Bradley.  Hemma tog jag en dusch, kollade lite på tv och tvättade.  Nu ska jag gå och sova.  God natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar