Utbytesår

Jag kommer att åka till USA, närmare bestämt Terre Haute, Indiana, för ett utbytesår 2011-2012. I den här bloggen kommer jag att försöka skriva så mycket som möjligt innan, under och kanske t.o.m. efter mitt utbytesår. Det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma och det kommer vara sjukt roligt! :)

torsdag 8 mars 2012

Sista matchen i Bloomington

Sista matchen..  Morgonen idag var precis som vanligt.  Kom till skolan vid 8 och gick till klassrummet.  På web page design lärde vi oss hur man transformerar t.ex. en cirkel till en stjärna, det var faktiskt jättelätt.  Efter att läraren haft genomgång på det så fick vi träna på att göra sånt.  Andra lektionen, engelska, gick vi igenom kapitel två i boken.  Vi lämnade också in svaren på frågorna vi fick igår.  Sedan skulle vi börja läsa kapitel tre och vi fick nya frågor om kapitel tre och fyra som är tills på fredag.  På tredje lektionen, current issues, tittade vi som vanligt på ett avsnitt av 60 minutes eller vad det var.  Lunchen var som vanligt med mat och folk.  När vi satt och åt kom en lärare till vårat bord och frågade om det var några seniors som inte hade hämtat sina studentgrejer, jag hade inte hämtat mitt så jag gick och gjorde det.  De andra som hämtade det samtidigt som jag hade en liten låda, jag hade en sån som dem hade men jag hade även en störra haha.  Så jag gick med dem grejerna till mitt skåp och sedan gick jag tillbaka och fortsatte äta min lunch.  Efter lunchen gick jag till kontoret för att dem hade sagt igår att jag skulle komma dit idag vid lunch om dem inte hade kallat ner mig.  Så jag gick dit och dem hade helt glömt bort.  Så hon jag pratade med sa att jag skulle komma tillbaka efter skolan så jag skulle veta vad jag ska göra imorgon, detta handlar om sprutor förresten..  På lektionen fortsatte vi bara kolla på det vi tittade på innan lunch.  Sociology, vi gick igenom det vi hade lärt oss, sedan gick läraren och fixade några extra test och när han kom tillbaka hade vi testet.  Han hann få dem rättade innan lektionen var slut så vi fick reda på resultatet, jag fick 34 av 40 vilket är ett B (85%).  På government gick vi till ett klassrum med datorer och började med projektet.  Jag fixade bara massa info så ska jag nog göra projektet på söndag eller nåt, det är tills på måndag.


Efter skolan hämtade Paul mig, vi åkte så att han kunde klippa sig och sedan åkte vi till Benjamin's och åt.  Jag åt en omelett med stekt, riven potatis, det var riktigt gott!  Sedan åkte vi till hans kontor ett litet tag, jag bytte om och kollade min mail och facebook.  Vid 6.10 skjutsade Paul mig till Mark för att laget skulle sedan åka till Bloomington och spela fotboll därifrån.  Jag spelade första halvlek som utespelare, jag gjorde mål efter typ 20-30 sekunder på en pass från målvakten (Clayton).  I halvtid var det 1-0.  Andra halvlek var jag målvakt, motståndarna gjorde mål med typ fyra minuter kvar.  Det skulle inte ha varit mål, för att deras spelare gjorde en solklar hands för att få med sig bollen och sedan var han fri och gjorde mål...  Vi gjorde inga mer mål och matchen slutade 1-1, lite pinsamt för det var ett lag vi definitivt borde vunnit över.  På hemvägen stannade vi någonstans och köpte dricka, för alla var sjukt törstiga.  Jag fick också reda på att slutspelet är den 28 mars och jag åker till Cali den 26, så jag missar det..  Det betyder att jag betalade 70-80 dollar eller vad det var för att spela tre eller fyra matcher, idag var sista matchen för mig...  Tanner skjutsade hem mig och jag kom hem vid 11.  Jag orkade inte duscha, så jag gör det imorgon bitti istället.  Nu ska jag sova, god natt!

1 kommentar:

  1. Jag tror de e roligare att åka till Cali än att spela slutspelet (även om de oxå är roligt) :-)

    SvaraRadera