Utbytesår

Jag kommer att åka till USA, närmare bestämt Terre Haute, Indiana, för ett utbytesår 2011-2012. I den här bloggen kommer jag att försöka skriva så mycket som möjligt innan, under och kanske t.o.m. efter mitt utbytesår. Det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma och det kommer vara sjukt roligt! :)

måndag 19 mars 2012

Bra väder

Gillar vädret..  Gick idag upp vid 6.45, gjorde frukost och lunch och sedan gjorde jag mig klar för skolan.  Kom dit vid 8.03, vi åkte lite senare än vanligt.  På web page design lärde vi oss hur man lägger in musik i flash och sedan skulle vi skriva ut texten till den sången vi ska ha till våran musikvideo.  Sedan kunde vi göra vad vi ville.  Jag gjorde klart uppgiften från fredag och sedan satt jag och lyssnade och kollade på musikvideor på youtube för att bestämma vilken jag ska använda.  Jag kom fram till att jag ska använda "Swedish House Mafia - Save the World".  Ethan ska fixa det åt mig för jag kan inte göra det här hemma.  På engelskan kollade vi klart på "Of Mice and Men" och sedan fick vi en uppgift att skriva 10 likheter och 10 skillnader mellan filmen och boken.  När vi var klara med det skulle vi fortsätta med häftet med alla ord.  På current issues pratade vi om vad som händer i världen och vi pratade något om USA's regering, kommer inte riktigt ihåg för at jag pluggade government ironiskt nog till testet sista lektionen.  Lunchen var som vanligt.  Efter lunchen kollade vi klart på "The Rainmaker" och sedan skulle vi börja kolla på "Insider" eller något sånt, men läraren hittade inte den så vi började titta på någon dokumentär eller något istället.  På sociology hade vi ett test och jag fick 29 av 30 på det, äntligen bra på ett test i den klassen!  Sedan skulle vi läsa lite ur boken innan vi slutade.  På government hade vi också ett test och det kändes som att det gick rätt bra, vet inte än hur det gick.  Sedan hade vi i uppgift att skriva ett brev till regeringen om något problem i landet, jag skrev om skatter på löner och sånt.


Efter skolan gick jag, James och Chris och sprang, spelade lite fotboll och sedan lyfte vi i gymmet.  Det gjorde vi i typ 2 timmar.  Jag fick skjuts hem av Chris eftersom att han bor i mitt grannområde.  Hemma har jag duschat, ätit och nu kollar jag på tv.  Ska sova vid 10 idag.  Vädret var riktigt bra idag, typ 27 grader, lite molningt, sol och lite vind.

1 kommentar:

  1. Har ni ingen vår där? Ena veckan är det vinter och nästa sommar. Konstigt... Här snöade det idag och noll grader, skit väder! Tur att Djurgården vann mot Leksand i kvalet igår i alla fall, då får man vara lite glad ett tag.

    SvaraRadera