Utbytesår

Jag kommer att åka till USA, närmare bestämt Terre Haute, Indiana, för ett utbytesår 2011-2012. I den här bloggen kommer jag att försöka skriva så mycket som möjligt innan, under och kanske t.o.m. efter mitt utbytesår. Det blir en upplevelse jag aldrig kommer glömma och det kommer vara sjukt roligt! :)

onsdag 21 mars 2012

4 timmar

Helt död..  Gick idag upp vid 6.55, gjorde mig klar för skolan och kom dit vid 8.  Idag hade jag kortbyxor på mig, riktigt skönt!  På web page design fortsatte jag med min video, men det är svårt utan musiken i flash som sagt.  Läraren skickade en musikfil, men den var 50 sekunder och slutade mitt i ett ord så den funkade inte.  Så jag fixade bara med smågrejer.  På engelskan gjorde vi en grej där man ska beskriva sig själv med ett ord eller en fras för varje bokstav i alfabetet.  Det tog mig hela lektionen, det var svårt att komma på grejer för varenda bokstav.  På current issues hade vi en vikarie, så vi började titta på "Pearl Harbor".  Varför vet jag inte, men det gör inte mig något för jag gillar den filmen.  Lunchen var som vanligt, en som jobbar på Kroger sa att dem har powerade för 59 cent/styck om man köpte 10 stycken.  Bra erbjudande.  Efter lunchen fortsatte vi bara med filmen.  På sociology gick vi igenom nytt, skönt att vi inte hade en quiz.  Kommer förmodligen ha det imorgon dock..  Sedan läste han bara ur boken tills lektionen slutade.  På government gick vi igenom del två av kapitel 12 och sedan tittade vi på ett klipp från programmet 60 minutes.  Idag var det skönt i skolan, tom. kallt i vissa rum.


Efter skolan gick jag och James och sprang och sånt på fotbollsplanen.  Var där tills typ 4.15 och sedan gick vi in till skolan.  Det var någon grej med massa gratis mat i kafeterian, men vi var sena till det så vi kunde nog inte få något.  Så vi gick till gymmet och lyfte istället.  Vi gjorde bänkpress och tränade underarmar.  Sedan kunde orkade vi inte lyssna på musiken som var på längre så vi gick.  Vi kom precis i tid för att få lite mat, jag åt två pizza slices.  Jag gick och hämtade min väska som jag hade i mitt skåp och träffade Emilee, Shannon och Elise påvägen tillbaka till fotbollsplanen.  Stannade och snackade med dem i typ en kvart och gick sedan till planen.  Skollaget hade sin första uteträning idag, jag och Clayton behövde inte springa och göra allt laget gjorde eftersom att vi inte kommer spela nästa säsong.  Det var skönt, så vi spelade bara matcherna.  Så jag tränade idag i fyra timmar med några pauser, mina ben gör sååååå ont..  Men det var skönt att träna så mycket, känner att det börjar nog ge lite resultat nu.  Jag fick skjuts hem av Chris som bor i grannområdet, vi åkte förbi Kroger först för han behövde köpa nåt.  Så jag gick också in och skulle köpa powerade som jag hade blivit tipsad om på lunchen.  Jag köpte fem stycken, men man behövde ett Kroger-kort för att få rabatten och varken jag eller Chris hade eller visste det.  Men som tur var så jobbade han från lunchen, Lukas, och slutade fyra minuter senare.  Så han använde sitt nummer och köpte det så att vi fick rabatter.  Vi gav honom pengar som han betalade med såklart.  Vi åkte sedan hem och Paul grillade kött.  Jag kom hem vid 8.15.  Jag duschade, packade upp väskan och sedan åt vi.  Min kropp känns helt död nu efter så mycket springande och sånt..  Nu ska jag snart gå och sova, god natt!

1 kommentar:

  1. Det är bra att ni har färre bokstäver i alfabetet där då än vad vi har, då blir det inte lika många ord :-P

    SvaraRadera